Sobre nosaltres

El Càtering de la Pepi el formem un equip dinàmic i obert a escoltar-vos. Ens impliquem al màxim en tot el que fem, perquè la feina ben feta és una manera de ser.

QUE FEM

Càtering de la Pepi  organitza esdeveniments tant per empreses com per particulars. La nostra vocació de servei ens permet  adaptar totes les nostres propostes a les vostres necessitats: des de pauses-cafè a sopars de gala o bodes.

També oferim, tant a particulars com empreses, lunch box i caixes gastronòmiques per sorprendre la gent que més estimes.

Personalitzem totes les nostres propostes per tal d’ajustar-nos a les necessitats individuals de cada client. Amb el nostre tracte proper i un servei eficient elaborem la vostra millor opció.

No deixem escapar cap detall i treballem amb el màxim rigor, des de la nostra gastronomia, que elaborem amb cura i qualitat, a la posada en escena que executem de manera eficient i professional.

.

QUI SOM

Fundat el 2008 per la Pepi, l’essència i els valors del càtering són els que ha transmès durant tots aquests anys al nostre equip. Persona inquieta, amb ganes constants d’aprendre coses noves i afrontar nous reptes, després de deixar el mon de la moda i la confecció amb 40 anys, es decideix per treballar en una fundació del sector social que vetlla per la reinserció laboral dels més desafavorits a través de la gastronomia. És aquí on consolida el que ja s’entreveia: la seva passió per la cuina. Temps després, decideix crear la seva pròpia empresa i començar una nova aventura, sense deixar enrere el paper que les empreses poden tenir en el sector social. 

Conscients de les dificultats que passen les persones en risc d’exclusió social, KTRing de la Pepi  decideix crear vincles amb fundacions i estaments que vetllen per la reinserció per tal de fer accions conjuntes, i n’estableix acords i convenis. Així mateix, fem servir productes i serveis d’aquestes entitats.

Per a nosaltres l’empatia i les ganes d’ajudar són una manera de ser, i això ens ha portat a adquirir compromisos en l’àmbit de la responsabilitat social empresarial (RSE) amb la Associació +Responsables.

Estimem la nostra feina i oferim una alimentació saludable, artesana i sostenible.